Ernæringsvejledning

I løbet af 7 år er næsten alle celler i din krop blevet udskiftet...!

-Men med hvad?


At gå i Supermarkedet idag er lidt ligesom at søge efter mad i Junglen. - Det er ikke alt der er "spiseligt", og kender man ikke sin natur, så ender man med at dø af "livsstilssygdomme" som de fleste i vesten gør nu om dage.


Kroppen består af ca. 60 essencielle mineraler, 16 essentielle aminosyrer, 16 essencielle vitaminer, 3 essencielle fedtsyrer og 8 essencielle sukkerstoffer. disse skal tilføres kroppen jævnligt for ikke at du skal komme i mangel i den konstante udskiftning af celler, og ende med at lide af de 1000vis af symptomer på næringsstofmangler og sygdomme, som resultat af den svækkede krop.


I løbet af de sidste 100 års industrialisering af  fødevarerproduktionen er 85% af mineralerne i jorden blevet udpint. Vitamin-indholdet er faldet drastisk, og  de gode fedtsyrer er erstattet af dårlige.

Almindelige fødevarerprodukter er spækket med tilsætningsstoffer, hvoraf ca. 500 af dem er bevist kraftfremkaldende inden de aligevel blev godkendt. Desværre har industriens  økonimiske magt større indflydelse på vores lovgivning på området, end hvad  sund fornuft og vores helbred har.


Det er derfor vigtigt at finde kilder til alle de gode næringsstoffer, som vi har brug for for at holde os sunde, raske og sygdomsfrie!


Ønsker du vejledning i hvordan du kan optimere din krop og dit sind, og holde dig sygdomsfri eller hjælp til at overkomme de problemer du kæmper med?

Så tilbyder jeg vejlidning i Junglen af gode råd og misinformationer, baseret på mine mange års erfaring med vejledning i helsebranchen og passion for videnskabeligt veldokumenterede undersøgelser om helbred og Naturmedicin.

Desuden vil jeg kunne  give dig vejlednig til, hvilke behandlinsformer evt. ville kunne hjælpe dig, og give dig kontakt til andre terapeuter eller læger, som jeg har professionel respekt for.


1 times sesion/ 450kr.


book en tid på:

info@bodyalignment.dk

og skriv hvad din problemstilling eller intention er


 
 
 
 

Book en tid til behandling på tlf:


+45 61696668


eller skriv en mail: